fredag 8 juli 2011

En massa broderade vaddå?

Den här lilla högen med broderade små figurer hittade jag i min göra-färdigt-låda. Vad i hela fridens namn hade jag tänkt göra med dessa???
Finns kanhända någon klok pysslare där ute som kan ha nån idé om vad jag skulle kunna göra? Tips emottages tacksamt.








6 kommentarer:

  1. Är ju ingen pysslare. Men... Kanske går att klippa ut och sätta på någon av alla dina underbara mössor eller klipp ut alla och gör en liten prydnadskudde. Eller kanske sätta dem på något tråkigt barnplagg, så det blir lite roligare, eller en liten strandväska/tygpåse:-P

    Himla mysig sida du har här. Tittar in lite då och då.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag ser inte riktigt hur stora de är men varför inte använda dem som bokmärken i böcker eller som applikationer till t ex bokskydd, dekorera tråkiga anteckningsblock mm? Läser själv mycket pocketböcker och de går tyvärr lätt sönder om man inte använder bokskydd (eller vad det heter).

    SvaraRadera
  3. Tack för titten och kommentaren hos mig!
    Den rosa ligger riktigt bra till, den är verkligen fin.
    Ha det bra!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  4. Du skulle kunna göra lampor...nu var just de på bilden lite små, men fönsterlampor kanske...det var ett tips i alla fall ;)

    Pernilla

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Kan du inte skaffa små träramar och göra ett gäng små söta tavlor? Mamma har små broderade tavlor hemma i små runda träramar.

    Mvh
    (en annan) Jennie

    SvaraRadera
  6. Nu vet jag inte hur stora dom är. Men du kanske kunde göra egna kort at ge bort. T.ex. grattis, krya på dig eller dyligt. Mvh Ann-Helen

    SvaraRadera